"De ideale job? Hij bestaat. Maar hij is voor iedereen anders."

"De balans tussen een rijk leven en een rijke job, dát is werkgenegenheid."

Over ons

Charles Darwin schreef over natuurlijk selectie. Wie zich het beste aanpast, wint altijd. Daarom heeft een goede match veel kans op slagen. En daarom zijn wij DARWIN. Het is een naam, maar het is meer dan dat. Het is een rotsvaste overtuiging dat je altijd sterke kandidaten kunt koppelen aan sterke jobs, en een win-win creëert.

DARWIN combineert het beste van twee werelden en is het resultaat van een logische evolutie: de werving- en selectiekantoren HR-Agency en Technical Forces hebben de krachten gebundeld en bieden nu twintig jaar ervaring met technische, ICT en algemene jobprofielen onder dezelfde vlag.

Wij zijn DARWIN: VERONIQUE DEVREKER & FLEUR DEPREZ

Veronique Devreker

Ik hou van mensen. Ik wil weten wie ze zijn. En ik help graag mensen. Dat zit in mijn DNA en het helpt me bij mijn job. Door mijn ervaring als commercieel bediende kweekte ik voeling met de werkvloer, met SAP, logistiek, productie, trouble shooting… ik weet wat het is.
En plots tijd voor sales, de HR – wereld ging voor me open. Ik wist meteen, this is it! Wat een gelukzak kan je zijn om zo vroeg in je loopbaan dat al te ontdekken toch! Fleur was toen al een collega van me. En nu zijn we vennoten!

Fleur Deprez

Ik ben een no-nonsense type en ik hou van ad rem humor. Noem mij gerust technisch ingesteld, het is zelfs een passie. Ik ben erdoor gebeten.

 Ik wil ook graag dat de zaken vooruit gaan. In die zin pas ik goed bij mijn doelpubliek: een goeie ingenieur wil geen tien vacatures zien, hij wil meteen de juiste zien. Dat is voor mij de uitdaging.

Ik wil heel efficiënt de juiste kandidaat matchen met de juiste job. En omgekeerd.

Fleur en Veronique, vroeger collega’s, later concullega’s, nu vennoten. Samen zijn we sterk, samen zijn we Darwin.